Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ξεκινά το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής με τις παραστάσεις στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

To το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής, μια διοργάνωση του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, ξεκινά τις θεατρικές του παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), στον Ταύρο.

Από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου 2024, στις 20.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, οι πολίτες του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να απολαύσουν τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων και φυσικά το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου, που ανεβάζει δύο ιδιαίτερες και ξεχωριστές – η κάθε μία στο είδος της-, θεατρικές παραστάσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, είναι όμως απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο mcf.gr ή στα ταμεία του Ιδρύματος. Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου θα επαναληφθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου, «Εν Δράσει», στο φετινό φεστιβάλ θα παρουσιάσει το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου «ΡάΟΥΣ Οίκος Ενοχής» και το έργο της Μαρίας Παπανδρέου «Δίχα τέλος και αρχή».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία χρονιά οι πολίτες του Δήμου μας θα απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις από τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων της Αττικής που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και κυρίως από το θεατρικό μας εργαστήρι που έχει ετοιμάσει δύο εξαιρετικές παραστάσεις. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε παραγωγές που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό κοινό!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ