Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

«Κόκκινο»: Έκθεση του Δημοτικού τμήματος Φωτογραφίας Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο των Ανοιξιάτικων Εκδηλώσεων, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, από την Παρασκευή 26 Απριλίου ως την Κυριακή 28 Απριλίου, με θέμα: «Κόκκινο». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι μαθητές του τμήματος ασχολήθηκαν με εικόνες στις οποίες πρωταγωνιστεί το κόκκινο χρώμα. Πρόκειται για διαφορετικές ματιές από εικόνες δρόμου αλλά και εσωτερικούς χώρους σε μία έντονη απόχρωση που υπάρχει παντού γύρω μας. Χρώμα συνδυασμένο με στιγμές αγάπης, προσοχής, έντασης, και διασκέδασης: όλα αυτά δοσμένα μέσα από τον φακό του κάθε μαθητή-δημιουργού με την δική του άποψη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 20:30. Ο Γ. Ρόμπολας, αριστούχος και πολυβραβευμένος μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης και της τάξης του Β. Καναρά, θα συνοδεύσει με την κιθάρα του.

Όσοι προσέλθουν θα δουν τα έργα των μαθητών και θα γνωρίσουν από κοντά το τμήμα Φωτογραφίας, στις 26-28/4 και ώρα (18:00-22:00) στην αίθουσα του τμήματος (25ης Μαρτίου 80, 2ος όροφος).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ