Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω εργασιών στην Πανεπιστημίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εργασίες στα πεζοδρόμια και τον ποδηλατόδρομο της οδού Πανεπιστημίου ξεκινούν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή, που θα διαρκέσουν τρεις μήνες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στο τμήμα από την αρχή σχεδόν της οδού, στο ύψος της Βουκουρεστίου, μέχρι το ύψος της οδού Σίνα.

Έτσι, σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις 3 λωρίδες -αντί 4- κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και την μία λεωφορειολωρίδα.

Η Τροχαία πραγματοποιεί έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία που διεξάγονται τα έργα καθώς και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από την 03.00΄ ώρα της 20.11.2021 έως και 20.02.2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του δεξιού τμήματος της οδού Πανεπιστημίου κατά την κατεύθυνση της κυκλοφορίας ( και συγκεκριμένα του υφιστάμενου διαδρόμου κίνησης πεζών και του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου ), περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βουκουρεστίου και Σίνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες τρεις λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων και τη μία λεωφορειολωρίδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ