Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Θεατρική παράσταση “Περάστε κόσμε” στον δημοτικό κινηματογράφο “Αλέκος Χρυσοστομίδης” Κερατσινίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον δημοτικό κινηματογράφο “Αλέκος Χρυστοστομίδης” Κερατσινίου συνεχίζονται οι βραδιές ΠΑΡΚΟ – ΘΕΑΤΡΟ και αυτή την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, η Θεατρική ομάδα Αστέγων walkabout παρουσιάζει το έργο “Περάστε κόσμε”.

Τα κείμενα της παράστασης παρουσιάζουν τις επιθυμίες, τις αγωνίες και τα πάθη μας, με χιούμορ αλλά και με φιλοσοφική διάθεση παραθέτοντας τα στερεότυπα, που έχουμε ως κοινωνία και που αρκετές φορές τα συντηρούμε στην προσπάθειά μας να γίνουμε αρεστοί, πάντα σε συνάρτηση με το προσωπικό υπόβαθρο, τις διαφορετικές εμπειρίες και καταβολές μας. Και τελικά τι αξίζει να υπερασπιζόμαστε;

Λίγα λόγια για τη “Walkabout”: Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα από συμπολίτες μας, που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση.

Κάθε μέρα, τα μέλη της στην προσπάθειά τους να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους, επιχειρούν μέσα από θεατρικές τεχνικές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να κινητοποιηθούν και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Σε κάθε τους παράσταση μας υπενθυμίζουν ότι η αδυναμία μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη παραδίδοντας μαθήματα θέλησης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Αντί εισιτηρίου, οι θεατές μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal society

Ώρα έναρξης: 21.00

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ