Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις


Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν συζήτηση με τίτλο: «Τι μου προσφέρει η ΕΕ; Ευκαιρίες κινητικότητας και εργασίας».

Μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με νέους που έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να γνωρίσουν την Ευρώπη και να εργαστούν σε αυτή, να καταθέσουν τις ιδέες τους για τι μέτρα θα πρέπει να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την κινητικότητα και την εργασία, να ακούσουν τις απόψεις των συμμαθητών τους, αλλά και να προετοιμαστούν για να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024!

Χαιρετισμός:

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, Αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π. & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Δήμος Παλαιού Φαλήρου / Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης BELC (tbc)

Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν νέοι και νέες που έχουν υλοποιήσει με επιτυχία προγράμματα Erasmus+ σε πανεπιστήμια, ευκαιρίες κινητικότητας από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, αλλά και στο ταξίδι του DicoverEU, αλλά και άτομα που εργάζονται τώρα σε Ευρωπαϊκούς θεσμούς!

Συντονίστρια:

Έλενα Παπαδημητρίου, Head of Editorial, FYI News

Στη δράση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Δικτύων Erasmus+ / Νεολαία, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, και Eurodesk, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για να λύσουν όλες τις απορίες των μαθητών!

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00-13:00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Οδός Τερψιχόρης 51, 175 62, Παλαιό Φάληρο).

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ