Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δείτε γιατί η ΑΚΕΠ κατηγορεί το Νίκο Μπάμπαλο για διπροσωπία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα η παράταξη του Παντελή Βλασσόπουλου ΑΚΕΠ – Συνεργασία κατηγορεί το δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο για διπροσωπία χρεώνοντάς του “φάουλ” στις απόψεις που εξέφρασε ο δήμαρχος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,για το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου, όταν ήδη έχει επιλέξει να ιδιωτικοποιήσει κάποιες υπηρεσίες. Η επιστολή έχει ως εξής:

“ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23-10-2019 ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου έθεσε το θέμα της υπεράσπισης του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Είναι αυτονόητο ότι εμείς τόσο με τον λόγο μας όσο και κυρίως με τις πράξεις μας έχουμε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης του δημοσίου χαρακτήρα των παρεχόμενων από το Δήμο υπηρεσιών.

Με μεγάλη μας έκπληξη υπερθεμάτιζε υπέρ αυτού και ο κ. Μπάμπαλος.  Είναι ο ίδιος δήμαρχος που έχει ιδιωτικοποιήσει τον Τομέα του Πρασίνου της πόλης μας, με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι με πετσοκομμένα -δήθεν κλαδεμένα- δέντρα, ο ίδιος που έχει αναθέσει σε ιδιώτες την φύλαξη των σχολείων και των καθαρισμό των αθλητικών χώρων, με πολλά παράπονα δημοτών να διατυπώνονται σε όλους αυτούς τους τομείς…

Δεν είναι κακό να αλλάζει κάποιος απόψεις.  Το κακό είναι να αλλάζει απόψεις ανάλογα με το ακροατήριό του. Το κακό είναι εμφανίζεται κάποιος, ιδίως όταν αυτός ασκεί εξουσία, να είναι ¨και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα¨, ανάλογα με τον συνομιλητή του…

Από την πλευρά μας παραμένουμε σε εγρήγορση για την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως του τομέα της καθαριότητας για τον οποίο πολλά ακούγονται στην πόλη μας.

ΑΚΕΠ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ