Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Γιώργος Παπαδημητρίου: H Λεωφόρος Κύμης να γίνει ΣΚΕΠΑΣΤΗ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Ηρακλείου Αττικής κ. Γιώργος Παπαδημητρίου μετά από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα  έργων και υποδομών κ. Γ.Καραγιάννη. Η ανακοίνωηση είχε ως εξής:

“ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ για την Πόλη μας η Λεωφόρος Κύμης να γίνει ΣΚΕΠΑΣΤΗ
και ταυτόχρονη δημιουργία χώρων άθλησης και πολιτισμού!!!
Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με το Γεν. Γραμματέα έργων και υποδομών
κ. Γ.Καραγιάννη. Τον ενημέρωσα ότι μόλις την προηγούμενη Τετάρτη οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, ενημερωθήκαμε απο τον κυριο Δήμαρχο οτι δε θα είναι σκεπαστή η Λ.Κύμης στα όρια του Ηρακλείου. Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας με αυτό, πρέπει να ειναι σκεπαστή και απο πάνω να φτιαχτούν χώροι άθλησης, πολιτισμού και παιδικές χαρές, για τους Ηρακλειώτες, πριν οριστικοποιηθούν οι μελέτες πρέπει αυτό να αλλάξει και να αποτυπωθεί στη δημοπράτηση του έργου.
Δεν είναι σωστό να υπάρχει ανοιχτό όρυγμα, με τόση μεγάλη όχληση και ηχορύπανση στην Περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου. Συμφωνούμε με τη διάνοιξη της Λ. Κύμης, γιατί θα αποσυμφορήσει την κίνηση στο Παλαιό Ηράκλειο και γενικότερα στην Πόλη μας,  Δεν πρέπει όμως να χαθεί η ευκαιρία να αποκτήσουμε υποδομές για το Ηράκλειο μας.
▪️Παρακάλεσα το Γενικό Γραμματέα να αναμένει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, πριν παρθεί κάποια οριστική απόφαση και να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν,
πριν τη Δημοπράτηση του έργου η αντίθεση όλων των παρατάξεων, στο να είναι ένα ανοιχτό όρυγμα στα όρια της Πόλης μας.
Μένουμε ασφαλείς
Ηράκλειο Μαζί”
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ