Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ένα ακόμα δημιουργικό εργαστήριο από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών και “Τα Χαμογελάκια” στις 6 Απριλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα δημιουργικό εργαστήριο από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών και “Τα Χαμογελάκια” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών ενημερώνει τους δημότες ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία, η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

Παράλληλα, δύο φορές τον μήνα, σε συνεργασία με τα «Χαμογελάκια» πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια με σκοπό την ανάπτυξη της φαντασίας και των δεξιοτήτων των παιδιών σε επαφή πάντα με τον μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο 6 Απριλίου, στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και σε συνεργασία με τα “Χαμογελάκια”, θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα εργαστήρι ψυχικής ενδυνάμωσης που στόχο έχει να βοηθήσει να τα παιδιά να κατανοήσουν τις έννοιες της φιλίας, της συνεργασίας και της βοήθειας με τρόπο… μαγικό!

Βιβλίο: Μια σκούπα μα τι σκούπα! Εκδόσεις Πατάκη

Πληροφορίες

Ημέρα: Σάββατο 6 Απριλίου 2024
Ώρα: 11:00 – 13:00
Ηλικίες: 3-6 ετών
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών: 2102476213

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ