Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Race For Autism Gr: Με επιτυχία διεξήχθησαν οι φιλανθρωπικοί αγώνες κολύμβησης στην Καλλιθέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της φετινής, 15ης στη σειρά, Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό πραγματοποιήθηκαν φιλανθρωπικοί αγώνες κολύμβησης στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής της Καλλιθέας, με πρωτοβουλία της Προέδρου της ΑΜΚΕ “Race For Autism Gr” Άδας Σταματάτου, της γυναίκας που δίνει αγώνα για τα ΑμεΑ και την αφύπνιση της κοινωνίας για τον Αυτισμό.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων στο Κολυμβητήριο της Καλλιθέας, όπου η Άδα Σταματάτου και ο γιός της Γιάννης αθλούνται, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενημέρωσης και αποδοχής του Αυτισμού.

 

 

Το παρών στους αγώνες έδωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, παρέδωσε το βιβλίο της πόλης στην Πρόεδρο της Race For Autism Gr και τη συνεχάρη για τη διοργάνωση, όσο και για τον αγώνα της ενάντια στην άγνοια και την προκατάληψη.

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας, παρέμεινε ανοιχτό για τα άτομα με αναπηρία, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας σταθερά προσανατολισμένο στον κοινωνικό στόχο ένταξης, πρόσβασης και προώθησης των ίσων ευκαιριών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ