6ος Δρόμος Ζωής Αγ. Παρασκευής «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό»

0

Για 6η χρονιά θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «6ος  ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2019».

Ο αγώνας  θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου και περιλαμβάνει τρείς διαδρομές με εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. Οι διαδρομές είναι οι εξής:

  • 14 χλμ Μεικτή δρόμος- βουνό, ώρα εκκίνησης 8:30πμ
  • 5 χλμ Μαζική ενηλίκων άνω των 18 ετών & Γυμνασίων – Λυκείων Σχολείων, ώρα εκκίνησης 8:40πμ
  • 1 χλμ.-Παιδική Δημοτικών Σχολείων (9-12 ετών), ώρα εκκίνησης 10:30πμ

Σκοπός του αγώνα είναι προώθηση του μαζικού αθλητισμού και η ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού.
Παράλληλα  οι συμμετέχοντες του αγώνα θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ κλπ) και βασικά είδη φροντίδας και περιποίησης (πάνες ενηλίκων , υποσέντονα ακράτειας, κρέμες κατακλίσεως, σαμπουάν, αφρόλουτρα κλπ) για την ενίσχυση της ΣΤΕΓΗΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, η οποία φιλοξενεί  37 ηλικιωμένα άτομα. Τα είδη θα παραδίδονται στους διοργανωτές είτε με την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.
Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες κ.λ.π) περιέχονται στην προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ εδώ: www.paodap.gr/portal/images/paodap/ptf/2019/_6ος_ΔΡΟΜΟΣ_ΖΩΗΣ_2019.pdf
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στον αγώνα  είναι :   https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=05985937faf487281be6c72a4fd40959&l=GR

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.