Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ραντεβού στο ταπί του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» (οδός Ζεφύρου και Θησέως) δίνουν και φέτος αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής στο 31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, την ιστορική Γυμναστράδα, του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες δημοτικές υπηρεσίες, έχουν ετοιμάσει το Κλειστό για να υποδεχθεί τα προγράμματα και τους θεατές του Φεστιβάλ αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου, σε ένα διήμερο γεμάτο ρυθμό, ζωντάνια και αθλητικό παλμό.

Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχουν 90 ομάδες αθλητών και αθλητριών από σωματεία, συλλόγους, φορείς, σχολεία από όλη την Ελλάδα. H εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 18/5 στις 16.00 το απόγευμα, με το φεστιβάλ να συνεχίζεται έως το βράδυ της ίδιας ημέρας, αλλά και την Κυριακή, με πρωινή, απογευματινή και βραδινή ζώνη. Αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του Δήμου. H είσοδος στο Κλειστό είναι δωρεάν για τους θεατές.

Τα προγράμματα της Γυμναστράδας αποτελούνται από επιδείξεις γυμναστικής (ακροβατική, ενόργανη, ρυθμική αεροβική, step) και χορού (κλασικός, σύγχρονο, jazz κτλ). Φετινό θέμα του Φεστιβάλ αποτελεί η Περιβαλλοντική Συνείδηση, πάνω στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να διαμορφώσουν τα προγράμματά τους.

Ο Νίκος Μπάμπαλος, δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, δηλώνει σχετικά: «Σας καλώ όλες και όλους στο φετινό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου μας, ένα Φεστιβάλ, που στον 31ο χρόνο πλέον ζωής του, αποτελεί τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο αθλητικό θεσμό της πόλης μας. Ελάτε να θαυμάσουμε μαζί τα νιάτα και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η γυμναστική σε όλες τις ηλικίες. Και, βέβαια, μέσα από τη φετινή Γυμναστράδα στέλνουμε το μήνυμα του σεβασμού προς το Περιβάλλον, το οποίο, σε συνδυασμό με την άθληση, αποτελούν πυλώνες για την υγεία και το μέλλον μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ