«2ο Τουρνουά Open Rapid Β΄ Περιόδου 2019» την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στη Ν. Φιλαδέλφεια

0

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, προκηρύσσει το τρίτο της σειράς τουρνουά OPEN Rapid Β’ περιόδου 2019 με διεθνή αξιολόγηση, με την ονομασία «2ο Open Rapid Β΄ Περιόδου 2019».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Ο.Ν.Φ., καθώς και σκακιστές και σκακίστριες με εθνική ή διεθνή αξιολόγηση άλλων συλλόγων. Σημειώνεται πως δεν υπάρχει παράβολο και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος.

Αγωνιστικός χώρος θα είναι το εντευκτήριο του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια. Διευθυντής θα είναι ο Μπαλάσκας Νικόλαος και επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος κληρώσεων ο Βαζελάκης Οδυσσέας (I.A.c).

Πρόγραμμα

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα έναρξης του πρώτου γύρου στις 6:30 μ.μ..

Οι μετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου, να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δέκα λεπτά (10΄), με προστιθέμενο χρόνο πέντε δεύτερα (5″), για κάθε κίνηση, από την πρώτη κίνηση, για κάθε παίκτη, για ολόκληρη την παρτίδα.

Οι τέσσερεις (4) πρώτοι του τουρνουά αποκτούν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο αμέσως επόμενο κλειστό τουρνουά Rapid για σκακιστές με διεθνή αξιολόγηση Rapid >1500 που θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με την ονομασία «2ο κλειστό τουρνουά Rapid Β΄ Περιόδου 2019».

Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια άρσης ισοβαθμίας:

  • το μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα (μόνο αν όλοι οι ισόβαθμοι έχουν παίξει μεταξύ τους)
  • Buchholz
  • άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης της

Δηλώσεις συμμετοχής

  • στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας: sonfilad@yahoo.gr
  • καθώς και στον αγωνιστικό χώρο, μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.