17η Μεσογειάδα Χάντμπολ Εφήβων: Στη Συνέντευξη Τύπου η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη

0

Τη μεγάλη αθλητική γιορτή της 17ης Μεσογειάδας Χάντμπολ Εφήβων, που ξεκινά σήμερα, στήριξε η Περιφέρεια Αττικής, μέσω της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη.

Στη Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, του Γενικού Γραμματέα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κώστα Σταματιάδη, του Διευθυντή της διοργάνωσης Παναγιώτη Τραϊκόγλου, του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κορυδαλλού Γιάννη Πάχου, του Ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Γεωργιάδη και του αρχηγού της ομάδας Κώστα Κοτσιώνη.

Η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ως Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα και χαίρομαι διπλά που λαμβάνουν χώρα στο Βόρειο Τομέα. Μεταφέρω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και τις ευχές του για επιτυχίες στην Εθνική μας ομάδα. Ήθελε πολύ να βρίσκεται ο ίδιος εδώ, αλλά δεν του το επέτρεψε δυστυχώς το πρόγραμμά του. Ως Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, τις Εθνικές ομάδες και την Ομοσπονδία.

Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε την Αττική κέντρο αθλητισμού και ευεξίας, γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Είμαι βέβαιη ότι οι διοργανωτές θα ανταποκριθούν επιτυχώς στην πρόκληση των αγώνων ενώ είναι σημαντικό που οι συγκεκριμένοι αγώνες θα βοηθήσουν στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 που θα διεξαχθεί στην Αττική», και καλωσόρισε τις αποστολές των ομάδων και ευχήθηκε καλούς αγώνες χωρίς τραυματισμούς και με ωραία θέαμα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.