Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

15ος Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Ο μεγάλος νικητής και τα απρόοπτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο αθλητής του Ηρακλή Ιάσωνας Ιωαννίδης, αναδείχθηκε νικητής στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο στην Θεσσαλονίκη,  αφού τερμάτισε πρώτος, διανύοντας 42 χιλιόμετρα.

Ο αθλητής κατόρθωσε να τερματίσει σε 2:27:32”, κόβοντας πρώτος την κορδέλα του τερματισμού. Οι αθλητές ξεκίνησαν από την Πέλλα και, όσοι άντεξαν, τερμάτισαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία.

Mε τη δύση του ηλίου διεξήχθη αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία εταιρείας παροχής ηλεκτρισμού, όπου πρώτος τερμάτισε ο Jacobo Buturini, ενώ πρώτη από τις γυναίκες έκοψε το νήμα η Καλλιόπη Σκαρπέτη.

Κατά την αντίστροφη μέτρηση και ένα δευτερόλεπτο πριν ο ήχος από το πιστόλι σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα, παρουσιάστηκε αφλογιστία στο όπλο του αφέτη και παράλληλα, στο αμαξίδιο ενός ατόμου με αναπηρία βρέθηκε ένας τετράποδος δρομέας, ένας σκύλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στον αγώνα δρόμου των 21  χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ