Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Χορταστική» ισοπαλία για την Αλσούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ωραίο ματς κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων

Θεαματικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές ευκαιρίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Κυψέλης, όπου ο Αστέρας Εξαρχείων αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Αλσούπολη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο «απάντησαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι για να «σώσουν» τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 23′ ο Σταθόπουλος υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουλούρης για το 1-0, με τον τελευταίο να σκοράρει με πλασέ στο 39′ για το 2-0. Οι πράσινοι μείωσαν σε 2-1 στο 63′ με πλασέ του Κωνσταντάκη έπειτα από «τσίμπημα» της μπάλας από τον Γεώργα, για να έρθει πάλι ο Κωνσταντάκης στο 69′ και με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Νικολάου, Κούλης-Νάτσιος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παρμάκης, Γιούρκεβιτς, Φιλλιπόπουλος, Κατσούδας, Σταμόπουλος (64′ Καραμάνος), Τσούκας (72′ Κώτσης), Καραγκούνης, Κουλούρης (87′ Διαμαντίδης), Παπανικολάου (72′ Φωτιάδης), Μπούζος (87′ Ντίνας).

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένης (46′ Κωνσταντάκης), Φειδάκης (46′ Κόκκας), Ανδρέου, Παπαδήμας, Δουγέκος, Καλύβας, Τρούσης, Γεώργας, Σταθόπουλος, Φάρκωνας (88′ Σιόντης).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ