Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Χιλιάδες πολίτες στα «ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος» 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Με θερμό και μοναδικό τρόπο, αντάξιο του παλαιότερου θεσμού της πόλης, υποδέχθηκαν χιλιάδες πολίτες του Ιλίου τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις «ΙΛΙΑ «Βασίλης Κουκουβίνος» 2023, ύστερα από 3 χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Επί τρεις ημέρες, το Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής πλημμύρισε φως, χρώματα, παράδοση, πολιτισμό, αθλητισμό και συμμετείχαν, με το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό τους, σχολεία, πολιτιστικοί και εθνικοτοπικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία και φορείς, τα ΚΑΠΗ, τα χορευτικά και τα αθλητικά τμήματα του Δήμου Ιλίου. Παράλληλα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα περίπτερα με τα όμορφα και ξεχωριστά εκθέματα σχολείων, συλλόγων και επιμορφωτικών τμημάτων του Δήμου.

 

 

 

Ιδιαίτερα συγκινημένος από την αποδοχή των εκδηλώσεων από τον κόσμο, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τόνισε: «Το μεγάλο πολιτιστικό και αθλητικό αντάμωμα της πόλης μας, στο οποίο οι μαθητές μας αλλά και οι δεκάδες σύλλογοι και φορείς παρουσίασαν τους κόπους ενός ολόκληρου χρόνου, κατακλύστηκε από δυνατά συναισθήματα και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς συνεργάτες μου, τους εργαζόμενους στα αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα του Δήμου, τους εθνικοτοπικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους και φορείς, τους δεκάδες εθελοντές, καθώς και όλους όσοι συμβάλλουν, διαχρονικά, στην επιτυχία του παλαιότερου θεσμού της πόλης μας. Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» ανήκει όμως στους σημαντικούς πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων, τα παιδιά μας, που βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και δύναμη.»

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ