Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Υψηλές επιδόσεις πέτυχαν οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες των προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρία χρυσά, έξι αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες των προγραμμάτων κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου στους 9ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης του Δήμου Κηφισίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πολιτεία μεταξύ των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου από τους Δήμους Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παλλήνης-Γέρακα.
Στα 27 αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν, στα 16 εξ αυτών συμμετείχαν 11 παιδιά από τα προγράμματα κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στους Διαδημοτικούς Αγώνες και την υψηλή κατάταξή τους, το προσωπικό και τους προπονητές για την πολύ καλή προετοιμασία και τους γονείς που στρέφουν τα παιδιά τους σε αθλητικές δραστηριότητες.
Την ευθύνη για την προπόνηση των παιδιών στα τμήματα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου είχαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη και Γιάννης Γεωργάτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ