Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ στη μνήμη του Λάζαρου Κουτούβαλη στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει διήμερο τουρνουά γυναικείου βόλεϊ στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα του Εθνικού Πειραιά, Λάζαρου Κουτούβαλη.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19.30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, Καποδιστρίου και Ποσειδώνος, θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων «Αστέρας Αγ. Δημητρίου (Α2) και ΑΟΠΕ Μοσχάτου (Β΄ Εθν.), ενώ στις 21.30 στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων «Άρτεμις Κορυδαλλού (Α2) και Εθνικού ΟΦΠΦ (Β΄ Εθν.).

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, ενώ στις 20.00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του τουρνουά

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τιμά τον Λάζαρο Κουτούβαλη με αυτό το τουρνουά, έναν άνθρωπο που ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και εντάχθηκε στον Εθνικό Πειραιά. Ήταν ένας από τους ελάχιστους παράγοντες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τέσσερα αθλήματα, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και ποδόσφαιρο, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του, το χρόνο του, τις ικανότητες και τις ιδέες του στην ιστορική ομάδα του Εθνικού. Το 2019 εξέδωσε ένα βιβλίο με τις αναμνήσεις του για όλα όσα έζησε την περίοδο ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, αποτίοντας τιμή σε σπουδαίους αθλητές και ανθρώπους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ