Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Α. Εφραίμογλου συνάντησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Ακροβατικό Διάδρομο Γυναικών, Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

Η αθλήτρια του Αστέρα Πεύκης πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιώντας μία ακόμα καταπληκτική εμφάνιση, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον Ακροβατικό Διάδρομο Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας και έγραψε ιστορία, καθώς αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της χώρας μας στον θεσμό σε ό,τι αφορά την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.

Ο κ. Ψυχάλης προσκάλεσε τη νεαρή Πρωταθλήτρια, μαζί με τους προπονητές της, Βαρβάρα Βοϊβόδα και Απόστολο Σταυριανίδη και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αυτή την εμπειρία της, καθώς επίσης, τις σπουδές της στο Τμήμα Η/Μ του Πολυτεχνείου, τα όνειρά της και τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με κορυφαία τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2025 στην Κίνα, με τη συμμετοχή των 8 κορυφαίων αθλητριών του κόσμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου και η πρόεδρος της επιτροπής του καταργούμενου Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, Μαρήλια Νικολαΐδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ