Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τελική πρόβα στην Πορτογαλία για την Εθνική Ανσάμπλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την τελική της πρόβα πριν από το κρίσιμο προ-Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πραγρματοποήσει η Εθνική Ανσάμπλ, που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, δίνοντας τον πρώτο της φετινό αγώνα εκτός των συνόρων.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη (08/05), αποτελούμενη από τις αθλήτριες Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου, Αλέσια Χατελλάρι, τις ομοσπονδιακές προπονήτριες Μαρίνα Φατέεβα, Φωτεινή Κωτσοπούλου, Σοφία Αϊβαθιάδου, τον φυσικοθεραπευτή Μιχάλη Καλινδέρη και τη διεθνή κριτή Έφη Πανταζίδου.

Στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της πορτογαλικής πόλης θα συμμετάσχουν 10 εθνικές ομάδες ανσάμπλ (Αζερμπαϊτζάν, Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία, Πολωνία, Μεξικό, Βραζιλία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ελλάδα), μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται και οι κυριότερες ανταγωνίστριες της «γαλανόλευκης» για το τελευταίο Ολυμπιακό εισιτήριο, που θα δοθεί μέσα από το προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (22-26 Μαΐου).

Η αυλαία στο Πορτιμάο θα ανοίξει την Παρασκευή (10/05, 20:30-21:30 ώρα Ελλάδας) με το πρώτο σκέλος του σύνθετου αγώνα, που περιλαμβάνει τα προγράμματα των ομάδων στα 5 Στεφάνια, ενώ το Σάββατο (11/05, 19:35-20:35) θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος, με προγράμματα στις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες. Την Κυριακή (12/05, 17:45-20:45) θα γίνουν οι δύο τελικοί οργάνων, με την συμμετοχή οκτώ ομάδων σε καθέναν από αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ