Συνεχίζονται με επιτυχία τα τουρνουά σκάκι του ΣΟΝΦ

0

Ο ΣΟΝΦ διοργανώνει εβδομαδιαία Online Νεανικά Τουρνουά και Online Τουρνουά Ενηλίκων-Νέων στην πλατφόρμα Lichess.

Το 7ο Online Θεματικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/3 στις 19:15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που θέλουν να εξασκηθούν στη Σκανδιναβική Άμυνα. Εγγραφή στο: https://lichess.org/tournament/oeYyJgjv. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].

Το 15ο Online Ελβετικό Τουρνουά Ενηλίκων – Νέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/3 στις 21:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σκακιστές του ΣΟΝΦ και του ΠΟΣΠ με ηλικία μεγαλύτερη των 14 ετών, καθώς και οι τρεις πρώτοι νικητές του 8ου Online Ελβετικού Νεανικού Τουρνουά και οι δύο πρώτοι νικητές του 7ου Online Θεματικού Νεανικού Τουρνουά . Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/7MZCGFYG. Για τον κωδικό πρόσβασης απευθυνθείτε στο [email protected].

Το 9ο Online Ελβετικό Νεανικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/3 στις 18:3o. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μικροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ, αλλά και όλα τα παιδιά που αγαπούν το σκάκι. Εγγραφή στο: https://lichess.org/swiss/JSqLvQgv, αφού πρώτα γίνετε μέλος στην ομάδα του ΣΟΝΦ.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει ένα λογαριασμό στο http://lichess.org/.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.