Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Στο σωστό δρόμο η Αλσούπολη” – Τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λαζάρου για το μεταγραφικό σχεδιασμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εκτίμηση του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στον τομέα των μεταγραφών έκανε ο προπονητής της Αλσούπολης Γιώργος Λαζάρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Ως τώρα ακολουθούμε κατά γράμμα αυτά που έχουμε θέσει ως στόχο με τη διοίκηση αναφορικά με τις μεταγραφές.

Έχουμε καλύψει ήδη τη θέση του σέντερ φορ και μία εκ των δύο μέσων το ψάχνουμε, με την απόκτηση δυο αξιόλογων παικτών, των Περουτσέα και Δρυμωνίτη.

Κινούμαστε πολύ προσεκτικά για την κάλυψη τριών ακόμα θέσεων, ενός αμυντικού χαφ, ενός πλαγίου χαφ και ενός κεντρικού αμυντικού. Έχουμε στα υπόψιν μας κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις, νομίζω ότι σύντομα θα καταλήξουμε σε αυτά που ζητάμε.

Ο στόχος μας με τη διοίκηση είναι μαζί με αυτές τις πέντε πολύ σημαντικές προσθήκες που θα κάνουμε, να αξιοποιήσουμε στο έπακρον το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και να προωθήσουμε δύο-τρεις σημαντικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία μας.

Αν προκύψει κάποιο κενό στο ρόστερ μας και χρειαστούμε κάποια επιπλέον ενίσχυση, αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας.

Πιστεύω ότι βαδίζουμε πολύ στοχευμένα και δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ