Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στη Δούρου η ΑΕΚ για το γήπεδο

Δημοσιεύθηκε

στις


Την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου ενημέρωσε αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, επικεφαλής της οποίας ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης  στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης  η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, κα Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, κ. Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, κ. Σπύρος Πάντζας.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα όπως δήλωσε και ο ίδιος ο κ. Μελισσανίδης μετά το τέλος της. Σε αυτήν αποφασίστηκε να συσταθεί μια κοινή ομάδα δράσης, η οποία θα έχει ως στόχο να ασχολείται με τα ζητήματα του γηπέδου που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα και να μην προκείμενου άλλες καθυστερήσεις στο πρότζεκτ. Πάντως, ο κ. Μελισσανίδης, που δήλωσε αισιόδοξος, χαριτολογώντας είπε πως το γήπεδο θα ονομαστεί  “Δούρου Αρένα”.

Περιφέρεια: Σεβασμός στο περιβάλλον και διαβούλευση
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας είναι πιο μετρημένη και σε αυτήν τονίζεται ότι η Περιφερειάρχης «επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ