Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Σπάει κάθε ρεκόρ καθυστέρησης η διοίκηση Μπάμπαλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για δεύτερη χρονιά παραμένει κλειστό το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου στο Ηράκλειο Αττικής

Ίσως θα πρέπει οι κάτοικοι του Ηρακλείου Αττικής να αποδεχτούν ότι η δημοτική αρχή της πόλης τους, έχει τα πλέον αργά αντανακλαστικά, σε σχέση με τους υπόλοιπους δήμους. Αυτή η αυθόρμητη διαπίστωση έρχεται εύκολα στη σκέψη των πολιτών, καθώς μετά την γνωστή παλινωδία της διοίκησης του κ. Μπάμπαλου στο θέμα με των ζημιών στα σχολεία από το σεισμό, έχουμε ένα νέο ρεκόρ αργοπορίας και αναφερόμαστε στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου το οποίο παραμένει κλειστό για δεύτερη χρονιά.
Το θέμα επανέφερε στο προσκήνιο η παράταξη της αντιπολίτευσης “ΑΚΕΠ – Συνεργασία”, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Καλούμε την δημοτική αρχή, έστω και μετά από 15 μήνες, να κάνει τα αυτονόητα. Επιτέλους ένας χλοοτάπητας είναι, αλλάξτε τον…”.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης που ηγείται ο πρώην δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος αναφέρει: “Η νέα αθλητική χρονιά έχει ξεκινήσει και το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου παραμένει για δεύτερη συνεχή περίοδο «κλειστό λόγω έργων». Μια αλλαγή χλοοτάπητα που σε άλλους Δήμους έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 5-10 ημέρες, στο Ηράκλειο των συνεχόμενων “success stories” του κ. Μπάμπαλου χρειάζεται πάνω από 15 μήνες, με αποτέλεσμα οι αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου μας να ταλαιπωρούνται αλλά και τα παιδιά που προπονούνται σε αυτούς να μην μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους (ξένες γλώσσες, λοιπές εξωσχολικές δραστηριότητες), καθώς δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί προγραμματισμός των προπονήσεων σε σταθερές ώρες.
Όλα δε τα χρονοδιαγράμματα, τα οποία μέχρι σήμερα έχει υποσχεθεί ο κ. Μπάμπαλος έχουν αποδειχθεί ψεύτικα.
Ως “αντιστάθμισμα” παρέχονται επιχορηγήσεις, προς κατευνασμό αντιδράσεων, από το δημοτικό ταμείο φυσικά… Ωστόσο αυτό δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά χρειάζονται γήπεδα, σύγχρονα και ασφαλή.
Καλούμε την δημοτική αρχή, έστω και μετά από 15 μήνες, να κάνει τα αυτονόητα.
Επιτέλους ένας χλοοτάπητας είναι, αλλάξτε τον…”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ