Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ρεκόρ συμμετοχών για τον 8ο αγώνα Run the Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης! [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Από εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία συνοδεύτηκε η αθλητική εκδήλωση δρόμου τριών αποστάσεων Run the Lake, με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Οι 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος με τη βοήθεια του καιρού στους τρεις αγώνες, που ξεκίνησαν με την απόσταση των 2.000 μέτρων για τα παιδιά και συνεχίστηκαν με τα 5 και 10 χλμ.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που έχει την οργανωτική ευθύνη του Run the Lake μαζί με τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή και την εξωστρέφεια που αυτή αποφέρει στο Δήμο, όπως επιβεβαιώνεται από την απήχηση του συγκεκριμένου δρομικού γεγονότος, το οποίο διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά.

Το σύμβολο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποδέχθηκε ξανά δρομείς από όλο το λεκανοπέδιο, αλλά και το εξωτερικό, σε μία διαδρομή μαγευτική περιμετρικά της θάλασσας.

Ξεχωριστή προσωπικότητα ο κ. Στέλιος Πρασσάς, ο οποίος στα 88 του χρόνια συνεχίζει να λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στο Μαραθώνιο της Αθήνας και έτρεξε και στο Run the Lake, δηλώνοντας συγκλονισμένος από τη φυσική ομορφιά της διαδρομής. Επίσης έδωσαν το “παρών” και γνωστοί αθλητές/αθλήτριες, όπως η πρωταθλήτρια του Τριάθλου Κατερίνα Σάπαρη, που τερμάτισε 3η στην κατηγορία των γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ