Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ομάδα νεανίδων του Νηρέα Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ομάδα  νεανίδων του Νηρέα αναδείχθηκε θριαμβευτικά πρωταθλήτρια, κερδίζοντας  στην τελική φάση της διοργάνωσης που έγινε το περασμένο τετραήμερο, στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης την ομάδα της Βουλιαγμένης  με 10 – 7, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε. Οι αθλήτριες και όλοι όσοι παρακολούθησαν τον ωραίο αγώνα  πανηγύρισαν την νίκη.
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος στη συγχαρητήρια επιστολή του αναφέρει : “Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Χαλανδρίου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων   από την ομάδα του Νηρέα έπειτα από  την πρόσφατη  νίκη  10-7 έναντι  της  ομάδας της Βουλιαγμένης στο Λαιμό.
Παρακαλώ όπως μεταβιβάσετε τα συγχαρητήρια στις αθλήτριες και σε όλους όσους εργάστηκαν για τη μεγάλη αυτή επιτυχία  που τιμά την πόλη μας και τον αθλητισμό .”

Η ανακοίνωση του Νηρέα
«Ο κορυφαίος σύλλογος των Βορείων προαστίων επιβεβαίωσε την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο τμήμα πόλο και ιδιαίτερα στο γυναικείο, με τις υποδομές του. Και δείχνει πως καθιερώνεται πλέον ως μία από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις πανελληνίως.
Η σύνθεση της χρυσής πρωταθλήτριας Ελλάδας Νεανίδων:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΛΑΖΑΡΗ ΜΑΡΙΑ-ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΜΠΟΒΑΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΦΟΙΒΗ-ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ ΑΛΚΙΣΤΙΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ-ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΒΑΛΙΑ-ΤΟΡΝΑΡΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΚΑΣΣΑΡΗ ΜΥΡΤΩ-ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΕΜΜΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΙΝΑ-ΤΡΙΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΑΓΙΟΤΙ ΕΛΙΖΑ-ΡΟΥΣΑΚΗ ΑΝΝΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ