Περισσότεροι από 5.500 δρομείς έτρεξαν στον 7ο αγώνα «Kallithea Run» 2018

0

O Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά) και της UNICEF με τη μορφή δωρεάς μέρους των εσόδων, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1 Απριλίου τον 7ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα.

Ο αγώνας είναι αναγνωρισμένος από την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF) και την παγκόσμια ομοσπονδία μαραθώνιων διαδρομών με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2018”.

Πιστοί όλοι στο ραντεβού τους με τον 7ο πλέον αγώνα δρόμου «Kallithea Run» πλημμύρισαν τους δρόμους της Καλλιθέας περισσότεροι από 5.500 δρομείς όλων των ηλικιών. Συμμετείχαν συνολικά και στις τρείς διαδρομές των 2.500μ., 5.000μ , 10.000 μέτρων, καθώς μεγάλη συμμετοχή είχε και η παιδική διαδρομή στο Πάρκο Δαβάκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 8:30 το πρωί και αποτελούνταν από τρία μέρη. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, έδωσε την δυνατότητα στους δημότες της Καλλιθέας και όχι μόνο, να εκφράσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και να στείλουν για 7η συνεχόμενη φορά το μήνυμα ότι η πόλη μπορεί να γίνει πιο φιλόξενη και ανθρώπινη για τους κατοίκους της.

Λάμψη στην μεγάλη αυτή εκδήλωση έδωσε με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης Γκαμπριέλα Σάμπο καθώς και άλλοι πρωταθλητές που αγωνίστηκαν στις διαδρομές των 5 και 10χλμ.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.