Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Πειρατικό κάλεσμα» στο Χαλάνδρι: Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο «Μάρκος Παπαδάκης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «πειρατικό κάλεσμα» είναι γεγονός! Ο Δήμος Χαλανδρίου οργανώνει το πρώτο στην πόλη πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, με τη συμμετοχή παιδιών των γυμνασίων του Χαλανδρίου.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν 10 ομάδες, αποτελούμενες από 12 αθλητές η κάθε μια. Συνολικά, 120 παιδιά, κορίτσια και αγόρια, θα έχουν την δυνατότητα να αθληθούν, να αγωνιστούν και να διακριθούν για τις προσπάθειες τους.

Η αγωνιστική ανοίγει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Φεβρουαρίου με τον μεγάλο τελικό!

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο 5Χ5 του αθλητικού κέντρου «Μ. Παπαδάκης».

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσφέρει το αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης» για τις προπονήσεις των ομάδων, όπως και πλήρη αθλητικό εξοπλισμό.

Επίσης, η προσπάθεια των παιδιών καθοδηγείται και ενισχύεται από το επιστημονικό προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου.

Με πολύ κέφι και μεράκι, τα παιδιά οργανώνουν τις ομάδες τους, σχεδιάζουν τα σήματά τους, ετοιμάζουν τις αθλητικές τους στολές, κανονίζουν τις φιλικές τους αναμετρήσεις, συντάσσουν το φάκελο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, δημιουργούν εικαστικά και κοινοποιούν στα social media την προετοιμασία τους και τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ