Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Δήμος Ασπροπύργου δίπλα στους αθλητές του 6ου Αυθεντικού Φειδιππιδείου Δρόμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, εθελοντές από τον Δήμο Ασπροπύργου έδωσαν το παρόν στον 6ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο, Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα, κατόπιν προσκλήσεως του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς».

Από τις 19 έως τις 23 Νοεμβρίου 2021, το προσωπικό και μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. καθώς και μέλη του Αθλητικού Ομίλου Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ» βρίσκονταν σε τέσσερις (4) σταθμούς επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου εφοδιάζοντας τους δρομείς με νερό, φρούτα, ισοτονικά ποτά κ.α., τηρουμένων όλων των απαιτούμενων πρωτόκολλων υγειονομικής ασφαλείας και εμψυχώνοντάς τους αθλητές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

 

 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου καθώς και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, συγχαίρουν όλους τους υπερμαραθωνοδρόμους, που κατάφεραν να τερματίσουν, αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτή τη σπουδαία διαδρομή. Ιδιαιτέρως δε καλωσορίζουν τον οικολογικό προσανατολισμό του φετινού διαγωνισμού, καθώς και τον υπεύθυνο των εθελοντών και εποπτών, κ. Ηλία Μπέλλο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς», για τη συντονιστική του δράση. Το παρόν στη δράση έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ