Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Οι παλιές δόξες της ΑΕΚ στο γήπεδο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να στηρίξουν τους κατοίκους της Εύβοιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίς νικητές και ηττημένους αλλά με ένα κοινό σκοπό, την υποστήριξη των κατοίκων της Εύβοιας, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αναμετρήθηκαν με τους παλαίμαχους του Ηρακλείου Αττικής και, ακολούθως, με τη μεικτή ομάδα των αθλητικών δημοσιογράφων της ΕΡΤ σε μια σειρά αγώνων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ονόματα όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ιβάν Ρούσσεφ, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Λάκης Νικολάου και άλλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, έπαιξαν μπάλα, θύμισαν τις παλιές, καλές εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου και έδειξαν ότι ακόμα ξέρουν να «χορεύουν» στο γρασίδι.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, βράβευσαν τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων, όπως και την ομάδα των δημοσιογράφων.

Οι θεατές αλλά και οι ποδοσφαιριστές μπορούσαν, σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, να αγοράσουν κουπόνια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων της Εύβοιας.

 

Δείτε εικόνες από το τουρνουά

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ