Νέο ρεκόρ συμμετοχής στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δήμου Περιστερίου

0

Καταρρίπτει το ρεκόρ συμμετοχής κάθε έτος, ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.
Η εκκίνηση στην πλατεία του Δημαρχείου δόθηκε από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος περίμενε μέχρι και τον τελευταίο δρομέα να τερματίσει και να τον συγχαρεί για την προσπάθειά του.
Ο κ. Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, υπογράμμισε ότι: “Προτιμάμε, συμμετέχουμε και επιλέγουμε την άσκηση, με την ιδιαίτερη σημασία, την αξία της και την θετική της επίδραση, πάνω στην υγεία μας και τη ζωή μας. Τρέχουμε, το απολαμβάνουμε και το χαιρόμαστε”.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους δεκάδες εθελοντές, τις εθελοντικές ομάδες που πλαισίωσαν τη διοργάνωση με κέφι και ενθουσιασμό, τους εργαζόμενους του Δήμου, καθώς και το προσωπικό της αστυνομίας, που βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης.


Θερμές ευχαριστίες απεύθυνε και στα μέλη της Επίτιμης Επιτροπής: τον Μεσογειονίκη Στέφανο Πετράκη, τον Παραολυμπιονίκη Παράσχο Στογιαννίδη, τον Επίτιμo Πρόεδρο του Γ.Ο.Π. «Γ. Παλάσκας» Κώστα Σαμπατακάκη και την Πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Αττικής Χριστίνα Ματάκη, καθώς και την Πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη.
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου: Τον Πρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Σάμιο, τον Τεχνικό Υπεύθυνο Στέφανο Ματάκη και τα Μέλη: Γιώργο Αυγουστίδη, Χρήστο Καλομοίρη, Κωνσταντίνο Μοσχούτα, Νίκο Παπουτσάκη και Παναγιώτη Φωτίου.

Οι νικητές:
10.200 μ. ΑΝΤΡΕΣ
1ος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 34,06 (ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ)
2ος ΛΟΥΚΙΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 36
3ος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 36,18

10.200 μ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η ΝΑΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 43,17
2η ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ 45,59
3η ΔΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ 46,01

ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1.000 μ.
1ος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2Ος ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3ος ΖΕΪΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1.000μ.
1η ΣΕΡΕΜΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
2η ΛΥΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
3η ΖΕΦΕΙΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

ΑΓΟΡΙΑ Δ΄ Ε΄ ΣΤ΄ 1.000μ.
1ος ΚΡΟΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ος ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
3ος ΜΑΛΕΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Δ΄Ε΄ΣΤ΄ 1.000μ.
1η ΔΡΑΚΕΛΗ ΕΛΕΝΗ
2η ΝΥΦΗ ΗΛΙΑΝΑ
3η ΦΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ειδική βράβευση έγινε για τους ηλικιωμένους που συμμετείχαν στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου. Ξεχώρισαν ο Στυλιανός Πρασσάς, ετών 87 και η Βασιλική Μονογιού, ετών 89, ενώ αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους παρέλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.