Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες σήμερα Κυριακή 4/12 και οι ώρες μετάδοσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Γαλλία τίθεται αντιμέτωπη με την Πολωνία και η Αγγλία με τη Σενεγάλη, σήμερα (04/12), για τη φάση των «16» στο Μουντιάλ 2022.

Η φάση των «16» του Μουντιάλ 2022, το οποίο διεξάγεται στο Κατάρ, συνεχίζεται σήμερα (04/12) με δύο αναμετρήσεις: Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Πολωνία και η Αγγλία τη Σενεγάλη.

Γαλλία – Πολωνία

Στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου βρέθηκε η Γαλλία, η οποία υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Γαλλίας, έχοντας δύο νίκες και μία ήττα-έκπληξη από την Τυνησία, που γράφτηκε στην ιστορία μιας και η αφρικανική χώρα ήταν αποικία της.

Από την άλλη, η Πολωνία χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα στη φάση των ομίλων πήρε το εισιτήριο για τους «16» μέσω του τρίτου γκρουπ και κυριολεκτικά την τελυταία στιγμή. Το σύνολο του Τσέσλαφ Μιχνιέβιτς συγκέντρωσε 4 βαθμούς και πέταξε έξω τη Σαουδική Αραβία χάρη στη διαφορά τερμάτων.

Ο αγώνας της Γαλλίας με την Πολωνία θα γίνει στο γήπεδο «Αλ Τουμάμα», στην Ντόχα, και θα μεταδοθεί στις 17:00 από τον ΑΝΤ1.

Αγγλία – Σενεγάλη

Μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες κατά τη φάση των ομίλων ήταν η Αγγλία – οι άλλες τρεις ήταν η Ολλανδία, η Κροατία, το Μαρόκο. Έτσι, τα «Τρία Λιοντάρια» με 9 γκολ υπέρ και 2 κατά σκαρφάλωσαν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου και πέρασαν σχετικά εύκολα στους «16», με στόχο να φέρουν… σπίτι το τρόπαιο ύστερα ύστερα από 56 χρόνια!

Η Σενεγάλη, από την άλλη, βρέθηκε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου – πίσω από την Ολλανδία και έδειξε ότι είναι ικανή για μια καλή πορεία, ακόμα και απόντος του Σαντιό Μανέ. Άλλωστε, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν κατέκτησαν τυχαία το Κυπέλλο Εθνών Αφρικής την περσινή χρονιά.

Ο αγώνας της Αγγλίας με τη Σενεγάλη θα γίνει στο γήπεδο «Αλ Μπαΐτ», στην Αλ Κχορ, και θα μεταδοθεί στις 21:00 από τον ΑΝΤ1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ