Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Μετά το φιάσκο, στον ελεύθερο ΑΝΤ1 όλα τα ματς

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως έγινε γνωστό, μετά τα προβλήματα του ΑΝΤ1+ ο όμιλος αποφάσισε τα ματς να μεταδίδονται ελεύθερα ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.

Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση του ΑΝΤ1, ο οποίος αναμένεται να γνωστοποιήσει ότι όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθούν ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του. Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ενώ πριν από αρκετό καιρό είχε γνωστοποιήσει ότι ορισμένες αναμετρήσεις θα μεταδίδονταν από το ελεύθερο κανάλι, ενώ οι υπόλοιπες θα ήταν διαθέσιμες μόνο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Την είδηση για τη μετάδοση όλων των αναμετρήσεων ελεύθερα από τον Αντέννα έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφύλλου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος τόνισε πως τα σημερινά ματς θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλο το πρόγραμμα των από εδώ και πέρα αναμετρήσεων.

Η χθεσινή ανακοίνωση και συγνώμη του Αντέννα

«Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του (push notifications & social media) το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr.

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr. Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ