Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με Στασινόπουλο Τεχνικό Διευθυντή στις Ακαδημίες η ΑΕ Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα εποχή με γερές βάσεις, και το βλέμμα στην υποδομή το ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ιστορικής ομάδας του Ηρακλείου Αττικής επιβεβαιώνει με τις κινήσεις ότι πραγματικά έχει σκοπό να κάνει τη διαφορά και στις ακαδημίες.

Με μια λιτή ανακοίνωση καλωσορίζει τον έμπειρο Τάσο Στασινόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της ομάδας όπου με την κίνηση αυτή όλα δείχνουν διαφορετικά για την επόμενη μέρα.

Η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει ως εξής: “Η ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών μας.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ από ανάλογο πόστο, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας της πόλης που ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και που κατοικεί έως σήμερα, θεωρώντας ότι ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία που χτίζεται από τη νέα Διοίκηση του Συλλόγου μας.

Τάσο, καλώς ήρθες σπίτι σου, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου, η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου μας θα είμαστε δίπλα σου για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας στο νευραλγικό και ευαίσθητο τομέα των τμημάτων υποδομών της ομάδας μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ