Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγάλοι αγώνες το Σάββατο στο “Ζαχ. Αλεξάνδρου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Τελειώνει ο Μάρτιος, μπαίνει η άνοιξη σιγά-σιγά και πολλά τμήματα του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας μπαίνουν στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων τους.
Αύριο, Σάββατο 23 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας “Ζαχ. Αλεξάνδρου” θα γίνουν δύο σημαντικοί αγώνες, με τι ομάδες της πόλης να έχουν σαν στόχο την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες.
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 17:30 με τον πολύ σημαντικό αγώνα των Κορασίδων του τμήματος Καλαθοσφαίρισης (Basketball), οι οποίες, στο πλαίσιο της 22ης (και τελευταίας) αγωνιστικής, αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Νήαρ Ηστ. Τα κορίτσια θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν την 3η θέση και να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ.
Επόμενος αγώνας στις 19:30 για το τμήμα Χειροσφαίρισης (Handball) Ανδρών με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την Α’ φάση των PlayOffs της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας τελείωσε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια της Α2 εθνικής κατηγορίας (17 νίκες, 1 ισοπαλία) και θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία (Handball Premier). Αρχικά παίζει με τον τέταρτο της βαθμολογίας (Ποσειδώνα Λουτρακίου), με πλεονέκτημα έδρας και εφόσον συμπληρώσει τις 2 νίκες θα αγωνιστεί με τον νικητή του άλλου ζευγαριού (ΕΣΝ Βριλησσίων – ΑΟ Νηρεύς), πάλι με πλεονέκτημα έδρας.
Τα τμήματα του Συλλόγου πάνε πολύ καλά, η δουλεία τους φαίνεται μέσα στο γήπεδο και η άνοιξη προμηνύεται “θερμή” για το “Ζαχ. Αλεξάνδρου” καθώς θα φιλοξενηθούν μεγάλοι αγώνες. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο κόσμος της πόλης να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια με τη δυναμική του παρουσία!
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ