Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στο 12ο Φθινοπωρινό Όπεν

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε χθες 31 Οκτωβρίου 2018 το 12ο Φθινοπωρινό Όπεν του ΣΟΝΦ που από το 2018 αφιερώνεται στη μνήμη του Σπύρου Λοβέρδου τιμώντας την προσφορά του στο ελληνικό σκάκι και το σύλλογο.
Το Φθινοπωρινό Ανοικτό Τουρνουά αποτελεί μία από τις πιο μακρόχρονες διοργανώσεις του ΣΟΝΦ το οποίο χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει η επιτυχία και το κύρος της.
Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν 43 σκακιστές και σκακίστριες από 12 σκακιστικά σωματεία, συμμετοχή που για άλλη μια φορά δοκίμασε τα όρια της χωρητικότητας της έδρας του Συλλόγου. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, όπως άλλωστε είναι παραδοσιακά όλες οι διοργανώσεις του ΣΟΝΦ.
Οι αγώνες διεξάγονται σε δύο ομίλους, κάθε Τετάρτη με ώρα έναρξης 6μμ, θα υποβληθούν για εθνική και διεθνή αξιολόγηση και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 12 Δεκεμβρίου 2018.
Πρεσβύτερος συμμετέχων είναι ο αειθαλής κ. Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης του ΑΣ Ασπρούργου “Άσπρος Πύργος”, και νεαρότερος ο 7χρονος Παναγιώτης Γιαννόπουλος του ΣΟΝΦ που γεννήθηκε μόλις το 2011!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ