Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μαρουσιώτισσα διαπρέπει στο Κανόε – Καγιάκ

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνεχίζει να κατακτά τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα του Κανόε – Καγιάκ η Μαρουσιώτισα πρωταθλήτρια Σοφία Πιπιτσούλη.
Μετά την πρόκρισή της για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Baku 2015, την κατάκτηση πανελλήνιου ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ “Ήρεμων Νερών”, ήλθε επίσης πρώτη στην κατηγορία γυναικών στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης «Ωκεανικού Καγιάκ». Στους ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες  30 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε απόσταση 20 χιλιομ. με αφετηρία τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών στον Άγιο Κοσμά και σημείο τερματισμού στο Ναυτικό Όμιλο Βάρης – Βάρκιζας.
Η Μαρουσιώτισα πρωταθλήτρια Σοφία Πιπιτσούλη επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, προκειμένου να του εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της για την αμέριστη και συνεχή στήριξή του, που αποτέλεσε την «κινητήρια δύναμη» οι προσπάθειες της να στεφθούν με επιτυχία.  Στη συνάντηση η κα Πιπιτσούλη ενημέρωσε τον κ. Πατούλη επίσης για το πρόγραμμα 2014 – 2015, τόσο όσον αφορά στους 1ους  Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Baku, όσο και στους υπόλοιπους διεθνείς αγώνες αυτής της χρονιάς που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, καθώς πρόκειται για μία προ – Ολυμπιακή χρονιά και οι αθλητές θα επιδοθούν στην καλύτερη προετοιμασία τους. Μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια μας πρόκειται να συμμετάσχει στους Παγκόσμιους Αγώνες στο Μιλάνο στις 20 Αυγούστου 2015 , όπου θα δοθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016.
Παράλληλα το Σεπτέμβριο του 2014 θα συμμετάσχει στους τέσσερεις διαδοχικούς  φιλανθρωπικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου «Φλόγα».

Γ. Πατούλης: “Στηρίζουμε την προσπάθεια της Σοφίας Πιπιτσούλη”

Ο κ. Πατούλης συγχαίροντας τη Σοφία Πιπιτσούλη για τις σημαντικές διακρίσεις της που για μία ακόμη φορά έκαναν περήφανη την χώρα μας και ιδιαίτερα την πόλη του Αμαρουσίου, σημείωσε: «Στηρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια της Μαρουσιώτισας πρωταθλήτριας μας που διαθέτει τη θέληση να φέρει λαμπρές επιτυχίες διεθνώς για τη χώρα μας και το Μαρούσι στο άθλημα του Κάνοε Καγιάκ και να αποτελέσει πρότυπο για τη νέα γενιά. Στο Μαρούσι,τη γενέτειρα πόλη του Σπύρου Λούη.,κάθε προσπάθεια των νέων αθλητών μας θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας. Σήμερα επισφραγίζουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Σοφία Πιπιτσούλη και της ευχόμαστε από καρδιάς κάθε προσπάθεια της να στεφθεί με επιτυχία.
Από την πλευρά της η κα Πιπιτσούλη υπογράμμισε: «Με τη στήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη πέτυχα σημαντικές διακρίσεις το προηγούμενο διάστημα. Με τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να διεκδικήσω για τη χώρα μου και το Μαρούσι την πρόκριση στο Μιλάνο, αλλά και να κερδίσω μία πολύ καλή θέση στους 1ους  Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.»                               
                          

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ