Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μήνυμα στήριξης στα παιδιά με αυτισμό στον 6ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και τον Κ.Ο. Χολαργού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων.

Στον αγώνα συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, τρέχοντας στους δρόμους της πόλης, σε μια μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ενώ τα έσοδα της διοργάνωσης διατέθηκαν για τη στήριξη του τμήματος μπάσκετ “Champs” του Κ.Ο.Χ.

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με τον αγώνα των 1.000 μ. για τα παιδιά, τα οποία μετά τον τερματισμό άφησαν αποτύπωμα της παλάμης τους σε μουσαμά, με τα χρώματα του αυτισμού.

 

 

 

Ακολούθησαν οι αγώνες ενηλίκων με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Μιχάλη Υφαντή να δίνουν την εκκίνηση για τους δρομείς των 10χλμ. και των 5χλμ. αντίστοιχα.

Πρώτος στη διαδρομή των 10χλμ τερμάτισε ο Δημήτρης Ροντόπουλος με χρόνο 35:58 με τους Σωτήρη Γιανέλλη (37:46) και Άγγελο Ζήση (38:04) να ακολουθούν.

 

 

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε την κορδέλα του τερματισμού η Ζωή Κοτζιά με χρόνο 42:45 με τη Ζωή Χαρούπη να τερματίζει 2η σε 43:23 και την Ελισάβετ Αμπατζή 3η με (44:50).

Στον αγώνα των 5χλμ δόθηκε μάχη για το χρυσό με νικητή τελικά τον Χρήστο Φλόκα και σε απόσταση αναπνοής τους Μιχάλη Ρούτση (17:08) και Φώτιο Ριγόπουλο (17:09).

 

 

Τέλος, στις γυναίκες στα 5χλμ χρυσή νικήτρια αναδείχτηκε η Αγγελική Τζώτζου με 19:58, δεύτερη η Μίνα Μπλάνα με 22:06 και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Στεφανία Σαχίνογλου με 23:43.

 

 

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ