Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η 11η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής

Δημοσιεύθηκε

στις



Tην Κυριακή θα γίνουν όλοι οι αγώνες της Γ΄Εθνικής κατηγορίας (Football League 2). Σε όλα τα παιχνίδια οι ομάδες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης μιας και όσο περνάει ο καιρός το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο απαιτητικό σε βαθμούς. Αυτό που τραβάει την προσοχή όλων στην κατηγορία είναι ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση.
Για την 11η αγωνιστική, που θα γίνει την Κυριακή, όλα τα ματς θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (15.00). Βάση προγράμματος αρχή γίνεται στη Βάρη εκεί όπου όπου ο τοπικός Αστέρας περιμένει την Α.Ε. Ηρακλείου, με μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα τον κρατήσει στην ευνοϊκή θέση για την παραμονή κάτι που κυνηγάνε και οι φιλοξενούμενοι, μιας και το παιχνίδι θεωρείται βάση βαθμολογίας ντέρμπι για την παραμονή. Εν συνεχεία στον Πειραιά ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Ερμή Ζωνιανών, με την ομάδα της Κρήτης να είναι έτοιμη για μία ακόμη έκπληξη, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να μην έχουν μπλεξίματα με θέμα υποβιβασμού. Στην Κηφισιά τώρα, θα πάει ο Εθνικός Πειραιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι «κυανόλευκοι» με νίκη φτάνουν όλο και πιο κοντά στον πρωταρχικό στόχο που είναι η κορυφή μιας και υπάρχει ακόμα δρόμος στην κατηγορία. Ο ιστορικός ΟΦΗ, την ίδια ώρα θα αντιμετωπίζει την Τριγλία στην Ραφήνα. Οι Κρητικοί δεν δείχνουν και αρκετά έτοιμοι ακόμα για να ανατρέψουν τα δεδομένα, ενώ από την άλλη, οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη θέση της κατηγορίας και εκεί θέλουν να μείνουν η ακόμα καλύτερά να κάνουν το μεγάλο «μπαμ».
Ο πρωτοπόρος Φωστήρας φιλοξενείται από τον Κεραυνό στη Γλυφάδα και θέλει μία ακόμη νίκη για να είναι το απόλυτο αφεντικό του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ιωνικός, μετά την ήττα στη Ρόδο, θα παίξει με την Επισκοπή, ενώ ο ουραγός ΑΟ Τραχώνων Αλίμου θα πάει στην έδρα του ΠΑΟ Κρουσσώνος. Τέλος, ο προ αγωνιστικών πρώτος Ιάλυσος, με άλλο αέρα πλέον, θα φιλοξενηθεί από τον Ηλυσιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη για να επιστρέψει πάλι στην κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ