Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Η αγάπη της Δυτικής Αθήνας για τον αθλητισμό αποτυπώθηκε στο 1ο West Run

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δυτική Αθήνα «αγκάλιασε» το 1ο West Run, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο πρώτος ημιμαραθώνιος της Δυτικής Αθήνας έγινε πραγματικότητα, σε μία διοργάνωση που στηρίχτηκε στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για τον αθλητισμό και υλοποιήθηκε με την τεράστια συνδρομή των εθελοντών.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε για το 1ο West Run: «Το West Run έγραψε την δική του ιστορία στον Δήμο μας. Το 1ο WestRun ολοκληρώθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. Μεγάλοι και μικροί αθλητές, περήφανοι γονείς, ενθουσιασμένοι θεατές, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και όλοι εμείς που απολαύσαμε τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε αυτή η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή, τη στήριξη και την υπομονή σας. Το WestRun ήρθε για να μείνει και να ανοίξει το δρόμο σε παρόμοιες μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας».

Παρόντες στο West Run ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Βουλευτής Δυτ.Αθήνας Γιάννης Λοβέρδος, η Βουλευτή Δυτικής Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, οι Διοικητές του 301 Στρατοπέδου Βάσης Αθανάσιος Στέκος και της Αστυνομίας Γιώργος Μακρής, όπως και τοπικοί φορείς του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Ιλίου και Πετρούπολης κ.κ. Τσιμόγιαννης και Χρυσικός αντιστοίχως.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ