Ηλεκτρονικά οι κρατήσεις για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης

0

Ο Δήμος Πεντέλης περνά στην ψηφιακή εποχή και παρέχει στους πολίτες σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους στην πόλη, θα μειώνουν τη γραφειοκρατία και θα ενισχύουν τη διαφάνεια.

Η νέα υπηρεσία αφορά το ότι από σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου, οι πολίτες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά κρατήσεις για να χρησιμοποιήσουν τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης.

Με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του Δήμου Πεντέλης, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να κάνουν κράτηση στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Μελισσίων. Σε δεύτερο χρόνο η εφαρμογή θα επεκταθεί στην αίθουσα βαρών που λειτουργεί στο κολυμβητήριο, καθώς και στα γήπεδα τέννις.

Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ενότητα «Η Πεντέλη με ένα κλικ» στην ιστοσελίδα του Δήμου https://penteli.gov.gr, ή απευθείας τον σύνδεσμο https://penteli.intelliserv.gr, να εγγραφούν και να κάνουν την κράτησή τους επιλέγοντας ημέρα, ώρα ακόμα και διαδρομή που θέλουν να κολυμπήσουν. Παρέχεται μάλιστα και η δυνατότητα να κρατήσουν το «ηλεκτρονικό πάσο» τους με το χαρακτηριστικό QR code  και να το επιδείξουν στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου κατά την προσέλευσή τους.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά: «Εισάγουμε σήμερα ακόμη μια νέα υπηρεσία προς τους Δημότες μας, που τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίζουν πριν προσέλθουν στο Κολυμβητήριο τη διαθεσιμότητα του ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να τηρούνται με τον καλύτερο τρόπο, τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Παραλάβαμε το Δήμο με ανύπαρκτες ψηφιακές υπηρεσίες, με μια πολύ κακή ιστοσελίδα. Δεσμευτήκαμε στους πολίτες ότι θα περάσει ο Δήμος μας στην ψηφιακή εποχή. Αυτό ακριβώς κάνουμε, εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας, τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου μας είναι σε εξέλιξη και στο άμεσο μέλλον θα εισάγουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.