Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Ευριπίδεια 2023»: Μικροί κολυμβητές από επτά δήμους έδωσαν ραντεβού στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τις κολυμβητικές  διοργανώσεις, λόγω πανδημίας, ο Δήμος Χαλανδρίου πραγματοποίησε την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, την 5η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης «Ευριπίδεια 2023», στο κλειστό κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας».

Η ανταπόκριση των μικρών αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συμμετείχαν 240 παιδιά, από επτά (7) συνολικά δήμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν αθλητές από τους δήμους, Αμαρουσίου, Βύρωνα, Ιλίου, Καλλιθέας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παλλήνης-Γέρακα και Χαλανδρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Χαλανδρίου τίμησε τον  πρώην κολυμβητή και νυν ομοσπονδιακό προπονητή, Χαράλαμπο Παπανικολάου, για τη συνολική προσφορά του στον Αθλητισμό και την ελληνική κολύμβηση ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες δήμους.

 

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου Σέργιος Γκάκας και Χάρης Μαυρουδής, ο αντιδήμαρχος Αθλητικών – Εκπαιδευτικών Υποδομών του Δήμου Βύρωνα, κ. Ευθύμιος Τέγος και η προϊσταμένη δημοτικού κολυμβητηρίου Βύρωνα κ. Κατερίνα Βασιλοπούλου.

 

 

 

 

 

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των συμμετεχόντων δήμων για τη θετική συνεισφορά τους, τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αθλητισμού για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης αλλά και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου, που την πλαισίωσαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ