Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ερχεται η πρεμιέρα της Football League

Δημοσιεύθηκε

στις


Με τους αγώνες Παναιγειάλιος – ΑΕΚ στο Αίγιο και Απόλλωνας Σμύρνης – Φωστήρας ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League αναφορικά με τις ομάδες των προαστίων μας με τον φετινό Μαραθώνιο να ξεκινάει (εκτός απροόπτου) στις 28-29 Σεπτεμβρίου. Την δεύτερη αγωνιστική η Ενωση θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΚΑ την Ελαφρά Ταξιαρχία ενώ για τους κιτρινόμαυρους ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιχνίδια στην Κρήτη με τον Α.Ο. Χανιά, στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό και στην Πάτρα με την Παναχαϊκή ενώ πριν από αυτή την αναμέτρηση μεσολαβεί ρεπό. Οι κυανόλευκοι της Ριζούπολης την τρίτη αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον Πανηλειακό ενώ την τέταρτη θα παίξουν με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο ενώ την πέμπτη θα υποδεχθούν στην έδρα τους τον Α.Ο.Τ. Αλίμου.
Να υπογραμμίσουμε πως στο τέλος του πρωταθλήματος οι τρεις πρώτες στην κατάταξη ομάδες των δύο ομίλων (Βόρειος-Νότιος)  θα πάρουν μέρος σε playoff με τις δύο πρώτες στην βαθμολογία να ανεβαίνουν στην Super League. Υποβιβάζονται απευθείας οι τρεις τελευταίοι της βαθμολογία κάθε ομίλου και σχηματίζεται ένα όμιλος από τις ομάδες που θα τερματίσουν από την 5η ως την 10η θέση και από αυτές σε νέο όμιλο θα πάρουν την ..κατηφόρα οι έξι τελευταίες.
Στις 29 Μαρτίου θα τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στις 5 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις των μπαράζ για άνοδο και υποβιβασμό που θα τελειώσουν  στις 7 Ιουνίου. Να επισημάνουμε πως το επόμενο πρωτάθλημα της Football League μετά την αναδιάρθρωση και την άνοδο των τεσσάρων πρωταθλητών της Γ΄ Εθνικής θα γίνει σε ένα όμιλο με την συμμετοχή είκοσι συλλόγων.

   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ