Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εργασίες ανακαίνισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν οι εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης που υλοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά. Στόχος των εκτεταμένων εργασιών είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Διονυσίου, και στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος». Παράλληλα πραγματοποιούνται και οι καθιερωμένες ετήσιες συντηρήσεις.

Σημειώνεται πως ο Ο.Π.Α.Ν. θα προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, όπως το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στα Βοτσαλάκια, όπου θα γίνει ολική ανακαίνιση.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου τόνισε πως οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι αναγκαίεςγια την άθληση των δημοτών σε κατάλληλες, σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις, και πως οι ανακαινισμένοι χώροι δίνουν μια επιπλέον ώθηση προκειμένου να διοργανωθούν περισσότερα αθλητικά δρώμενα και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ