Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δύο μετάλλια για τον Ο.Γ.ΗΡ.Α στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Aphrodite Cup 2019”!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια πολύ όμορφη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “ Aphrodite Cup  2019” που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Ταεκβοντο) 15 με 17 Μαρτίου 2019.

Ο Ο.Γ.ΗΡ.Α. συμμετείχε με τις αθλήτριες του συλλόγου Μποστάνη Άννα και Σαπουτζόγλου Αφροδίτη στην κατηγορία non fig Juniors.

Η Σαπουτζόγλου Αφροδίτη κατέκτησε 3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα, 3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι και 4η θέση στις κορίνες!

Η Μποστάνη Άννα κατέλαβε την 6η θέση στην προνομιούχο οκτάδα στο σχοινάκι και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη μπάλα και στην κορδέλα.

Από το ταπί του σταδίου «παρέλασαν» συνολικά 230 αθλήτριες από 22 χώρες και πέντε ηπείρους (Αίγυπτος, Αυστραλία, Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Καζακστάν, Καναδάς, Κινεζική Ταϊπέι, Κύπρος, Ν. Αφρική, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Ελλάδα), μεταξύ των οποίων σπουδαίες παρουσίες, όπως η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα ανσάμπλ γυναικών της Ιαπωνίας, καθώς και το ανσάμπλ νεανίδων της Ρωσίας, της κορυφαίας σχολής στον κόσμο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ