Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δύο ανανεώσεις για την ΑΕ Ηρακλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμειναν οι Ντάλλας και Ιωαννίδης

Παραμένει ισχυρό το δυναμικό της ΑΕ Ηρακλείου τη φετινή αγωνιστική χρονιά μετά τις νέες μεταγραφές των Βλάχα, Παρασκευόπουλου, Ανδρέου και Μούτσου.

Στο πλαίσιο των ενεργειών της για να μείνει η ομάδα στην κορυφή του φετινού βαθμολογικού πίνακα, η ΑΕ Ηρακλείου ανανέωσε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που βρίσκονταν από πέρυσι στο ρόστερ. Έτσι την εστία της ομάδας θα υπερασπίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Ντάλλας.

Ο 28χρονος πορτιέρο παρότι δέχτηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ προτίμησε να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕ Ηρακλείου έχοντας στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της στο νέο πρωτάθλημα.

Έχοντας πέρασμα και από το πρωτάθλημα του Πειραιά ο Ντάλλας βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει κάτω από την εστία την ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε 18 φορές στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Τέλος, στο ρόστερ της ομάδας θα βρίσκεται και την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Κώστας Ιωαννίδης. Ο κεντρικός αμυντικός που είχε μετακινηθεί πέρυσι στην ομάδα από το Γαλάτσι τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και μετά από συζήτηση που έγινε οι δυο πλευρές διαπίστωσαν ότι θα πρέπει να πορευτούν από κοινού. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 11 ματς με τη φανέλα των νερατζούρι στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ