Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Δρόμεια 2021”: Σήμερα οι πολυαναμενόμενοι αγώνες – Στον Εθνικό ύμνο η Τάμτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διεθνής συνάντηση κλασσικού αθλητισμού «Δρόμεια 2021» θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κ. Μπαγλατζής στη Βάρη την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 19:30.

Συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των κορυφαίων αθλητών ταχύτητας μπορούν να προσέλθουν στο στάδιο αν:
α) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή
β) έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα του αγώνα. Η διάγνωση με self- test αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης που εκδίδεται από την πλατφόρμα  selftesting.gov.gr , ή
γ) επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που έχει ισχύ για χρονικό διάστημα από δύο
(2) έως εννέα (9) μήνες μετά τη νόσηση, το οποίο εκδίδεται με την παρέλευση τριάντα
(30) ημερών από τον πρώτο θετικό έλεγχο.

Σημειώνουμε πως οι θεατές θα καταγράφονται κατά την είσοδο τους στο στάδιο και ο μέγιστος αριθμός που επιτρέπεται είναι το 50% της συνολικής χωρητικότητας.

Η συνάντηση «DROMIA International Sprint & Relays Meeting» συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με το AC DROMEAS VARIS υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ για τέταρτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία καθώς αποτελείται από αγώνες σπριντ για εθνικές ομάδες.

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι αθλητές από όλο τον κόσμο, εθνικοί εκπρόσωποι ομάδων, συμμετέχουν στο  4x100m και σε ατομικές εκδηλώσεις. Η απόδοση κάθε εθνικού αντιπροσώπου, αποτελεί προκριματικό πρότυπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αθλητισμού και το Ευρωπαϊκό Ομαδικό Πρωτάθλημα, το οποίο αναδεικνύει τη σημασία αυτής της διεθνούς συνάντησης στην Ελλάδα.

Φέτος όπως κάθε χρόνο υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις και μοναδικές συγκινήσεις για όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του σταδίου ή από τη  ζωντανή μετάδοση της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η έναρξη της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 με τον Εθνικό Ύμνο το οποίον θα τραγουδήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια Τάμτα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ