Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Βύρωνα : Έναρξη προγράμματος ομαδικής εκγύμνασης από σήμερα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη Δευτέρα (10/01) ο Δήμος Βύρωνα εγκαινίασε ένα ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, υπό τον τίτλο Γενική Γυμναστική – Total Body με στόχο να παρακινήσει τους δημότες να ασχοληθούν πιο συστηματικά με την καθημερινή τους άσκηση εν μέσω πανδημίας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα, που υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15, στη θύρα 3, έναντι Tae Kwondo) και διαθέτει πλήρη εξοπλισμό – διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικό, όργανα εκγύμνασης, ελεύθερα βάρη ενώ προσφέρεται και για ατομική άσκηση – μυϊκή ενδυνάμωση.

Οι ημερομηνίες και ώρες που μπορούν να επωφεληθούν οι δημότες από το την όμαδική γυμναστική μέτριας έντασης για σύσφιξη και γράμμωση όλου του σώματος είναι κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10:00 – 11:00 στην αίθουσα γυμναστικής που βρίσκεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα.

Το κόστος συμμετοχής στο Δημοτικό Γυμναστήριο είναι 5 ευρώ/μήνα (2,5 € για ανέργους), και παρέχει στους πολίτες πρόσβαση τόσο στα όργανα του γυμναστηρίου, όσο και στο ομαδικό πρόγραμμα και κατατίθεται στον λογαριασμό Alpha Bank: GR9301401720172002002001046 του Δήμου Βύρωνα.

Δικαίωμα εισόδου στο γυμναστήριο, έχουν πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω.

Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 16:00

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής: Ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο και Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ομαδικό πρόγραμμα: Τμήμα Αθλητισμού: 210 7652695

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ