Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Αιγάλεω: Επανέναρξη δράσεων Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας – Ποδηλατικός γύρος [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το πρωί, οι δημότες του Αιγάλεω θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν πάλι στις πρωτοβουλίες του δήμου για την  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα.

Μετά από τη μεγάλη συμμετοχή των δημοτών τις πρώτες ημέρες, στο άλσος Αιγάλεω επί της Ιεράς οδού, θα είναι ξανά διαθέσιμα ηλεκτρικά ποδήλατα προς δωρεάν ενοικίαση. Οι δημότες μπορούν να νοικιάζουν τα ποδήλατα από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 23:00 από την είσοδο του άλσους Μπαρουτάδικου, είτε κατεβάζοντας επί τόπου μία εφαρμογή στο κινητό τους είτε επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία τους εκεί.
Την Κυριακή το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ποδηλατική διαδρομή για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Αιγάλεω, ξεκινώντας από τις 9:00. Στον ποδηλατικό γύρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι δημότες, χρησιμοποιώντας είτε το ποδήλατό τους, είτε τα προσφερόμενα από το δήμο Αιγάλεω ηλεκτρικά ποδήλατα, τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα μετάδοσης της νόσου COVID-19.
Η διαδρομή θα περιλαμβάνει το νέο ποδηλατόδρομο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται ηλεκτρονικά στο τμήμα προγραμματισμού του δήμου Αιγάλεω για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μέσω email: [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ