Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Για 3η χρονιά ο διεθνής αγώνας Off – Road Triathlon

Δημοσιεύθηκε

στις

Το XTERRA Greece Championship, ο κορυφαίος διεθνής αγώνας Off Road Triathlon, θα διεξαχθεί για 3η φορά φέτος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 28 & 29 Απριλίου 2018.

Πέρυσι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 400 σε όλες τις κατηγορίες σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Συγκεκριμένα, αθλητές από 24 χώρες του κόσμου, 28 επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες και οι περισσότεροι Έλληνες τριαθλητές που έχουν πάρει ποτέ μέρος στη διοργάνωση, βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης στην ακτή της Βουλιαγμένης, στην ίδια τοποθεσία όπου το καλοκαίρι του 2004 είχε φιλοξενηθεί το αγώνισμα του Ολυμπιακού τριάθλου.

Ο Ελληνικός αγώνας που συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA με διοργανώσεις σε περισσότερες από 32 χώρες στα πιο ξεχωριστά σημεία του πλανήτη και πάνω από 40 χιλιάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων.

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Συνέντευξη Τύπου για την αναγγελία του 6ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Off – Road Triathlon στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ